Mijn favorieten

Geschiedenis


Dhr. Wim ten Dam
De oorsprong van destijds makelaarskantoor B.W. ten Dam is gelegen aan de Rustoordlaan 5 te Eefde op 1 juli 1979 in een verbouwde garage. Na enige jaren was deze ruimte te klein en werd het pand aan de Rustoordlaan 39 te Eefde gekocht. Dit was het allereerste Gemeentehuis van Gorssel, gebouwd in 1862. Het is in 1990 geheel verbouwd en weer zoveel mogelijk in de originele staat teruggebracht, zoals als bijv. de oude raadszaal was in gebruik als privé kantoor waar aktes etc. werden besproken en getekend.

In 1999 is het kantoor gestopt met de aan-en verkoop bemiddeling van woningen en hebben ons toen uitsluitend gericht op het taxeren, hoofdzakelijk t.b.v.woning financiering. Door de snelle en accurate aanlevering van taxatie rapporten hebben wij een goede naam opgebouwd met als resultaat een bloeiend kantoor. Door het bereiken van de gepensioneerde leeftijd van dhr. ten Dam is het kantoor per 1 januari 2006 overgedragen aan de heer A.G. Bijker.

 


De naam van het kantoor is vanaf januari 2006 veranderd in Taxcent taxateurs o.g.
Eerst zijn de werkzaamheden vanuit het voormalige kantoor van de heer ten Dam uitgevoerd, maar vanaf 1 april 2006 is het bedrijf verhuisd naar het bedrijfsverzamelgebouw aan de Waterstraat 5 te Zutphen.

Vanaf 2010 is ons kantoor ook weer actief in aan- en verkoop van woningen.
 


Heden

We zijn nu gevestigd op de Kruittorenhoek 1 te Zutphen.